Asiakaskokemuksia

Täältä voit lukea, millaisia kokemuksia asiakkaillani on ollut saamastaan imetysohjauksesta.

Anni, Espoo (2023)

Minna kohtaa asiakkaan lämmöllä ja ihailtavalla positiivisuudella. Todella miellyttävä tapaaminen. Sain paljon hyödyllisiä vinkkejä parempaan imuotteeseen ja imetysasentoihin, vaikka vauvakin oli jo +3kk ja homma sujui melko mallikkaasti entuudestaan 😊 Kotikäynti oli ehdottomasti iso apu meidän imetykseen ja sen jatkumisen turvaamiseen. Kiitos Minna!

Anna, Helsinki (2023)

“Excellent specialist! Highly recommend. Her advice and new breast feeding plan helped me and changed the situation within a week.”

Elina, Espoo (2023)

“Hyvin alkaneen imetyksen lähes tyssättyä yllättäviin vaikeuksiin Minnan rauhallinen ja empaattinen imetysohjaus auttoi valtavasti ja pääsimme jopa palaamaan täysimetykseen. Minnalla on loistava tekninen tietämys ja osaaminen ja luottamusta herättävä ja lempeän kannustava ote. Suosittelen lämpimästi!”

Helmi, Helsinki (2023)

“Todella ihanaa että Minna tuli kotikäynnille! Vastasyntyneen kanssa ensimmäisinä viikkoina kun ei oikein halua liikkua mihinkään heti. Imetyshaasteiden kartoittaminen tehtiin todella hyvin! Minnan kanssa oli helppo keskustella ja saimme apua haasteisiin. Käynnistä jäi hyvä mieli. Suosittelen ehdottomasti!”

Elina, Espoo (2023)

“Minnalta sain paitsi asiantuntevaa ohjausta, myös ennen kaikkea lämpimän kohtaamisen ja juuri sitä itseluottamusta, joka minulta imetyksen onnistumista ja lisämaitorumbaa stressatessani puuttui. Käynnistä jäi todella hyvä mieli. Voin vilpittömästi suositella Minnaa!”

Aino, Helsinki (2023)

“Minnan ohjauksesta oli meille iso apu äkillisessä imetysongelmassa. Osaamisen lisäksi Minna on lämmin ja välitön, ja huomioi kaikessa perheen omat toiveet ja näkemykset imetykseen liittyen. Suosittelen ehdottomasti.”

Meira, Helsinki (2022)

“Kotikäynnillä Minnalla oli meille paljon tietoa sekä osaamista, mutta ennenkaikkea hänellä oli aikaa kuulla ja kohdata. Itselle merkityksellistä oli erityisesti Minnan lämmin ja positiivinen asenne. Imetyshaasteisiin mietittiin ratkaisukeskeisesti konkreettisia syitä ja sitten keinoja niiden selättämiseen. Minnan vinkistä osattiin mennä tarkistuttamaan vauvan kielijänne ja pienen kehon sekä kasvojen jumit, joita lähdettiin hieronnalla avaamaan. En tiedä kuinka kauan olisi mennyt että näihin olisi osattu ilman Minnaa tarttua.

Minna kävi meillä lopulta kahdesti ja molempien kertojen jälkeen oma alunperin vähän epätoivoinenkin ja epävarma olo muuttui luottavaisemmaksi ja toiveikkaammaksi. Nyt ollaan päästy lisämaitorumbasta kokonaan eroon, imetys sujuu kivuttomasti ja vauva sekä oma mieli voi hyvin. Jos vauvan kasvaessa jotain uusia imetyshaasteita kuitenkin vielä tulee eteen niin tiedän keneen olen yhteydessä. Suuri kiitos Minna!”

Janette, Espoo (2022)

”Olin aivan uupunut, kun vauva halusi olla rinnalla tauotta parin ensimmäisen kuukauden ajan. Olin todella epäileväinen, saako vauva tarpeeksi maitoa ja lähes valmis lopettamaan koko imetyksen. Olin myös surullinen siitä, ettei maidontuotanto tuntunut käynnistyvän kunnolla. Minulla oli mennyt alusta asti korviketta imetyksen ohella mutta neuvolasta ei osattu kertoa sopivia määriä.

Minna tuli kotikäynnille ja pyynnöstäni suunnittelimme imetyksen ohelle sopivat korvikemäärät. Lisäksi Minna teki syöttöpunnituksen ja katsottiin sopivia imetysasentoja. Seurantapuhelussa vielä päädyttiin siihen, että vauva kasvaa hyvää tahtia rintamaidolla mutta oman jaksamisen tukena voin jatkaa korvikkeen antoa. Pääsin näin pahimman vaiheen yli ja maidontuotanto pysyi kuitenkin käynnissä ja jopa hiljalleen kasvoi.

Nyt vauvan ollessa 4 kk täysimetän ongelmitta ja jopa nautin imetyksestä. Vauvakin on kasvanut omalla maidollani lähes 9 kiloiseksi. Ilman Minnan apua en olisi luottanut omaan maidontuotantooni enkä päässyt tähän pisteeseen. Kiitos Minna!”

Rebekka, Helsinki (2022)

“Ammattitaito hallussa ja ihanan lämmin ja maanläheinen tunnelma tulee Minnan kanssa jutellessa. Kanssakäyminen on helppoa ja tuntuu ettei mitään ole mitä ei voisi kysyä.
Sain joka kerta vastauksia kysymyksiini ja myös tietoa jota en olisi osannut kysyäkään. Tapaamisissa oli rauhallinen tunnelma ja Minna aina kyselee jälkeenpäin, miten asiat on menneet.
Itse tarvitsin Minnan imetysohjaajan osaamista. Suosittelen lämpimästi.”

Veera, Helsinki (2022)

“Esikoisen kanssa imetys lähti sujumaan heti, eikä ongelmia ollut. Hetki sitten syntyneen kuopuksen kanssa imetys sattui niin paljon, että jouduimme turvautumaan jo sairaalassa korvikkeeseen. Tästä syystä maidon nousu viivästyi. Aloin stressata imetystä ja sen onnistumista.

Minna pääsi käymään meillä seuraavana päivänä, kun laitoin viestiä – jo se huojensi mieltä, että apua saisi nopeasti. Käynti oli kiireetön ja tunnelma välitön. Rentouduin heti ja apu, mitä sain, oli korvaamaton. Teimme yhdessä realistisen suunnitelman tulevalle muutamalle päivälle ja se selkeytti omaa mieltä ja tuotti tulosta. Imetys sujuu paljon paremmin, vauva kasvaa kovaa vauhtia ja vauva-arjessa nyt yksi huomattava stressitekijä vähemmän.”

Katarina, Helsinki (2022)

“Imetys ei lähtenyt sujumaan mutkattomasti ja alkuun mahtui haasteita. Minna pääsi nopeasti käymään ja tapaaminen oli rento ja kiireetön. Ohjauksesta sai hyvää tietoa imetyksen tukesi ja vastauksia siihen liittyviin kysymyksiin. Tapaamisen hyödyt näkyivät jo muutaman päivän päästä neuvolassa punnituksessa! Lisäksi saimme selkeät ja hyvät ohjeet jatkoon. Kiitos Minna!”

Jenna, Helsinki (2022)

“Meillä oli ollut vauvan syntymästä lähtien haasteita imetyksen suhteen. Saimme Minnan kotikäynnillä paljon neuvoja ja konkreettisia ehdotuksia, miten voisimme tehostaa imetystä. Oli ihanaa saada vinkkejä, jotka pystyi heti ottamaan käyttöön! Käynnillä oli kiireetön ja rento tunnelma, ja Minnan ohjaus oli lempeää ja asiantuntevaa. Seurantapuhelu viikon päästä käynnistä oli myös hyvä hetki käydä läpi, miten vinkit olivat toimineet ja esittää lisäkysymyksiä jatkoa ajatellen. Suuri kiitos avusta ja tuesta Minna!”

Charlotta, Helsinki (2022)

“Esikoisen imetys ei lähtenyt sujumaan sairaalassa, eikä tilanne parantunut kotona. Samalla yritin henkisesti ja fyysisesti palautua kiireellisestä sektiosta, puhumattakaan uuden arjen pyörittämisestä ja ihanan vauvamme tutustumisesta.

Yllätyin siitä, kuinka isona ja merkityksellisenä asiana koin imettämisen – tai sen surun kun imetys ei millään onnistunut. Sain Minnalta ajan heti seuraavalle päivälle – teimme suunnitelman niin imetyksen harjoittelulle kuin maitomäärien nostattamiselle, siltä varalta, ettei imettäminen onnistuisi. Nyt 2,5 viikkoa ja 2 käyntiä myöhemmin olemme tilanteessa, jossa imetys alkaa pikkuhiljaa sujumaan ja vauva kasvaa.

Suosittelen lämmöllä Minnan palveluita – hän on asiantunteva, selkeä ja johdonmukainen. Hän kohtaa asiakkaansa lämmöllä ja empatialla ja luo selkeyttä vaikeassa tilanteessa. Iso kiitos Minnalle ❤️”

Kaipaatko apua imetykseen? Ota yhteyttä ja varaa aika täältä!